Interieur

De stijlvolste binnendeuren van Nederland

Veel mensen willen graag een nieuwe deur in hun huis. Er zijn vele soorten en maten van binnendeur, bijvoorbeeld bekleding, kleur én type. Bij het kiezen van de juiste deur is het wel handig als je weet welke stijl je leuk vindt én wat voor maten er mogelijk zijn. In dit artikel vind je meer informatie over de stijlvolste binnendeuren van Nederland!

Wat zijn binnendeuren?

Binnendeuren zijn deuren die jij in jouw huis of appartement gebruikt. Ze kunnen verschillende functies hebben, zoals het afsluiten van een kamer of het scheiden van verschillende ruimtes. Binnendeuren kunnen ook esthetische functies hebben, zoals het toevoegen van een sfeer aan jouw huis. In Nederland zijn er veel verschillende soorten binnendeuren, en in 2023 zullen deze nog populairder worden. 

Populairste binnendeuren van Nederland

De eerste plek op onze lijst is bezet door de Klassieke houten deur. Dit type deur is al jarenlang een favoriet onder Nederlandse huiseigenaren en is nog steeds heel erg populair. De klassieke houten deur heeft een tijdloos design en past mooi in elk interieur.

Op nummer twee vinden we de Moderne glazen deur. Dit type deur is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat trend zet zich ook in 2023 voort. De moderne glazen deur geeft je huis een frisse, moderne look en is heel makkelijk te installeren.

De derde zijn de jaren 30 deuren zijn nog altijd ongekend populair. Een jaren 30 deur geeft een authentieke en sfeervolle uitstraling aan jouw interieur. Voor een strakke moderne uitstraling met een knipoog naar het verleden. In de jaren 30 vond een omslag in stijl plaats, onpersoonlijke en saaie deuren werden vervangen door strak vormgegeven deuren, vaak met glas.