Interieur

De voordelen van een donzen dekbed 240 x 220

Een donzen dekbed 240 x 220 is voor velen een droom die uitkomt. De unieke eigenschappen van dons maken van slapen je favoriete bezigheid. En de heerlijk grote maat maakt het nog fijner om je bed in te duiken. Je hoeft niet een heel breed bed te hebben om van een grote maat dekbed te kunnen genieten. Ook op een minder breed bed is een lits-jumeaux dekbed heerlijk. Zo lig je nooit meer bloot en heb je altijd genoeg deken. We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet in dit artikel, dus lees snel verder.

Nooit meer ruzie om het dekbed

Met een donzen dekbed 240 x 220 hoef je nooit meer ruzie te maken over het dekbed. Hoe groot jullie bed ook is, jullie hebben altijd voldoende dekbed tot je beschikking. Dus voorbij zijn de dagen dat jullie elkaar ’s nachts mopperend aanstoten om een stuk dekbed terug te krijgen. Dat is niet meer nodig. Dat scheelt een hoop gedoe en bevordert je nachtrust. De kans is groot dat jullie allebei met een grote glimlach uit bed stappen en geen ochtendhumeur meer hebben

Een donzen dekbed 240 x 220 slaapt heerlijk

Een donzen dekbed 240 x 220 slaapt heerlijk. Dit dekbed geeft een fijn gevoel om onder te liggen. Het voelt heerlijk licht aan en geeft toch voldoende bescherming. Doordat een dekbed van dons gevuld is met lucht en donsveren voelt het ook luchtig aan en kun je er heerlijk in weg kruipen. Je kunt deze dekbedden in verschillende diktes bestellen zodat je het altijd lekker warm of juist koel hebt in bed. Ook kun je kiezen voor een vier seizoenen variant. Dan krijg je 3 dekbedden voor de prijs van 1 en slaap je zomer, winter, voorjaar en najaar als een roos.

Alle ruimte en bescherming met een groot dekbed

Met een donzen dekbed 240 x 220 geef je jezelf en je partner een heerlijk cadeau. Een groot dekbed is fijn om onder te liggen omdat je altijd deken genoeg hebt en omdat het heerlijk luxe aanvoelt om onder een groot dekbed te liggen. Het geeft bescherming en sluit aan op je lichaam zonder dat het zwaar aanvoelt. Het voelt zo licht als een veertje en dat klopt natuurlijk ook. Laat je heerlijk weg voeren naar dromenland onder de zachte druk van dons en lucht.

Verkoeling in de zomer, warmte in de winter met een donzen dekbed 240 x 220

Een donzen dekbed 240 x 220 van White Cloudz is koel in de zomer en warm in de winter. Dat zijn de meest bijzondere eigenschappen van de veren. Dons is vochtabsorberend en helpt je om nachtzweet moeiteloos af te voeren. Omdat het ook verkoelend werkt, zeker in combinatie met de lucht tussen de veren zul je sowieso minder zweten ’s nachts en ook tijdens hete nachten je hoofd en lijf koel houden. In de winter laat dons zich van een andere kant zien en houdt het je lichaam op temperatuur. Daarnaast isoleert dons heel goed en dringt de kou van buiten niet in het dekbed.