Interieur

Waarom Henders en Hazel bank kiezen?

Als je op zoek bent naar een bank van wereldklasse waarbij je alle culturen terugziet dan is een Henders en Hazel bank de bank die je wilt vinden. Het merk heeft als missie om met haar meubels een sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig voelt. Je voelt je meteen thuis als je op de bank gaat zitten. Je kunt de bank aanvullen met bijpassende accessoires van tv-meubels tot kasten en van bijpassende tafels tot stoelen. Wat de meubels zo speciaal maakt? Je leest het allemaal hier.

Laat je inspireren door andere culturen

Bij de Henders en Hazel bank staat zitcomfort op de eerste plaats. Voel je thuis en zak weg in een heerlijk model waarbij je het gevoel bent dat je op vakantie bent. Je kunt vrijwel elk model van het merk zowel met stof als met leer laten bekleden. De stijl van de banken varieert van modern tot landelijk. Zo kun je altijd een model vinden naar je smaak. Er is voor elke ruimte een bank. Of je nu een eenvoudige tweepersoons bank zoekt of een prachtige lounge bank wilt. Een strak model of een stijlvol model met mooie details. De bank van je dromen zit er zeker tussen.

Henders en Hazel bank om van te dromen

De Henders en Hazel bank is een ware eyecatcher in elke ruimte. Waar je de bank ook neerzet, het model maakt een statement en bepaalt de sfeer in je huis. Kies daarom een model dat zich helemaal thuis voelt in jouw woonruimte. Met een strak model maak je van de woonkamer een mooie design ruimte. Met een model in zachte tinten en met een paar heerlijke plof kussens creëer je een hele huiselijke sfeer. Met een bank met meerdere elementen kun je eindeloos variëren.

Hoekbanken om je eigen model te creëren

Een Henders en Hazel bank is ook op te bouwen uit meerdere losse elementen. Je kunt de losse elementen combineren tot een bank op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen met tussendelen en hoekdelen. Je kunt een geheel eigen indeling maken en de bank zo groot en zo klein als je wilt maken. je kunt zelfs kiezen voor elementen met opbergvakken zodat je woonkamer altijd netjes is opgeruimd. Zo kun je plaids en dekens buiten het zicht houden en een stijlvolle aankleding kiezen.

Henders en Hazel bank met bijpassende meubels

De Henders en Hazel bank is niet het enige meubelstuk dat het merk met succes op de markt brengt. Je kunt de hele woonkamer in dezelfde stijl samenstellen. Maak een prachtige zithoek met een salontafel en bijzettafels in dezelfde stijl. Of vul de zitruimte aan met een paar mooie fauteuils. En wil je een eethoek die past bij het woongedeelte? Ook dat is mogelijk. Je kunt stoffen combineren of juist variëren. Werken met verschillende kleuren en materialen of de stijlen op elkaar aanpassen. Met Henders en Hazel richt je een volledige kamer in precies zoals je dat wilt. Zo maak je een inrichting helemaal naar je eigen wens. Voor wie op zoek is naar nieuwe meubels, is het bekijken van de Richmond meubels zeker de moeite waard!